klik here..surprise!!!!

Sunday, 23 September 2012

Diversity is Awesome

I admit that some people don't like me for who I am
for my attitude, my expressions...
my style..
but
i'm just showing the 
REAL ME
and I don't have to pretend just to flatter somebody. 
bcoz
whatever we say, whatever we do,
people will always find something to say.
coz i know life is too short to stress myself 
with people who don't ever deserve to be an issue in my life
so i juz do my part
and share our similarities
celebrate our diffrences

 
owhhh so tired i want to sleep now..
i see the night sky gleamed with stars
Goodnight my wonderful  followers!   I love you all! 

ELLOVA not PavLOva ... nyum nyum sure ellicious

THIS IS ELLOVA
DELICIOUS
SWEET
COLOURFULL
Fantabulous
so everybody in my family loved it so much
sebab saya dah pandai buat
so saya rase tak salah kalau ada orang yang berminat, teringin atau mengidam
 saya boleh ambil tempahan
so saper yang nak tempah boleh inbox kat facebook saya 
ell_amour@yahoo.com 
kalu nak p.m kat sini pun boleh.
atau roger2 ajer..dan whatsapp pun boleh
 018-2606939



tercipta lah sebuah blog..

23/09/2012
16.23 pm
hari ini tercipta lah sebuah blog yang telah lama ku impi kan ..selama ni aku duk view blog orang...pasni i dah ade blog sendiri..jgn mareee. heheh : )
i dream my blog will full colour of orange..to mention you all guys ..orange is one of my favourite colour..so in this blog i will share everything i feel, i have done, what in my mind, my observation of sorrounding.. bab orang tua cakaplah ...sebuah cita -cita dan mimpi tu biarlah sampai ke bintang..tak dapet petik bintang dapat capai langit pun kire kejayaan besar dalam hidup aku..macam lagu ni yang selalu wat aku bermotivasi





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...